keskiviikko 29. lokakuuta 2014

SISÄLTÄÄ KILPAILUN! Huutomaa VS. Lahjahuuto

PALKINNOT:
Huutomaa.com tarjoaa:
- Jokaiselle heille tulleesta kommentista 10kpl ilmaisia huutoja
-Yhdelle parhaalle kommentille 100kpl huutopaketin ja Verkkokauppa.com 20€ lahjakortin 
Lahjahuuto.fi tarjoaa:
-Jokaiselle heille tulleesta kommentista 10kpl ilmaisia huutoja
-Yhdelle parhaalle kommentille 80kpl huutopaketin tai valinnan mukaan vohveliraudan

HUUTOMAA.COM VS. LAHJAHUUTO.FI

Äänestä mielestäsi parempaa senttihuutokauppaa sivun oikeassa reunassa löytyvässä äänestyksessä JA perustele vastauksesi tämän tekstin kommenttiosioon! Kerro sähköpostiosoitteesi viestissäsi niin voimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisen voittosi suhteen! Kaksi parasta perustelua palkitaan! MUISTA ilmoittaa kommentissasi nimimerkkisi kyseisessä huutokaupassa niin saan sen ilmoitettua eteenpäin!




Kilpailun voimassaoloaika: Toistaiseksi! Riippuen kuinka nopeasti ja kuinka paljon saamme vastauksia, mutta viimeistään kilpailu päättyy  31.12.2014. Ilmoitamme päättymisestä sekä voittajasta tällä sivustolla!

Muista jakaa tämä somessa! Näin vauhditamme kilpailun voittajan löytymistä!



ONNEA KILPAILUUN!


23 kommenttia:

  1. Mielestäni Huutomaa on parempi vaihtoehto kunnon huutajalle, joka kaipaa huutokaupalta yksinkertaisuutta, selkeää ulkoasua ja ohjeita, hyvää palvelua sekä vaihtelua uusilla kamppanjoilla. -Mimmuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huutomaan moraali on kyseenalaista, katso meta-tagit huutomaalta. Ei se ole ainoa kyseenalainen asia. Olen lyhyen tutustumisjakson aikana kohdannut 4 tapausta, jotka rehti meininki olisi hoitanut toisella tavalla.

      Ja palvelu on sitten todella hidasta, kysymyksiin saa odottaa vastausta toista viikkoa. Usein vastaus tulee liian myöhään pahoittelujen kera. Jote se siitä hyvästä palvelusta.

      Poista
  2. Huutomaasta olen saanut voitot alle viikossa. Lahjahuudosta sitä sun tätä tai ei ollenkaan.

    Huutomaan sivusto on ulkoasultaan todella mukavan näköinen. Ainut puute on ettei uusia juttuja lähetetä s-postiin. Banneri pyörii nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen odottanut voittoani jo yli viikon, sain kuitenkin alle viikossa vastauksen kun kysyin pitääkö minun tehdä vielä jotain saadakseni sen voiton. Saa nyt nähdä kuinka kauan voiton saapuminen kestää.

      Poista
  3. Kaiken tukeni Huutomaalle annan, voitot tulleet nopeasti kotiinkuljetuksella ja ihana tuo huutomusiikki heidän sivuillaan. Myös Nenäpäivään osallistuminen on upea asia! - Solgar

    VastaaPoista
  4. Huutomaassa on ihanan leikkisä ulkoasu ja mieleen tulee hauskasti puuhanallet..:D Johtuukohan tuosta pilvestä tai sinisestä taustasta, en tiedä. Tuotteiden valikoima on monipuolinen ja laaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai on leikkisä ulkoasu, maailman kiusallisin tervetuliainen odottaa heti pääsivulla. Maailmalla rakennellaan vaikka kuinka paljon PopUp-toppareita, selaimet sisältävät sellaisen ja oletuksena ovat aktiivisia asetuksia.

      Siitä huolimatta huutomaa saa päähänsä toivottaa vieraat tervetulleeksi jopa kahden perättäisen PopUp -ikkunan avustamana.

      Poista
  5. Annan ääneni huutomaalle, vaikka en sieltä ole onnistunutkaan vielä mitään voittamaan. Tämä siksi, että haluan nyt kannustaa uutta sivustoa. Huudot voi lisätä käyttäjälle Ameeba.

    VastaaPoista
  6. Huutomaa on ehdottomasti parempi! mielestäni paljon parempia tuotteita kuin lahjahuudossa. Huutomaan ulkoasu on erittäin hieno ja vaikka voittoja en ole ilmais huudolla saanutkaan niin uskon kyllä että sieltä vielä joku päivä jotakin voitan. bonukset ja tarjoukset ovat erittäin hyviä! käyttäjänimi: kimpex1

    VastaaPoista
  7. Huutomaa on paljon parempi ja mukavampi käyttää sitä.Sielä vierähtää tunteja päivässä! Nimimerkki: peetu2001

    VastaaPoista
  8. Huutomaa on paljon parempi,sillä siellä on huudettavaa paljon enemmän kuin lahjahuudossa! Nimimerkki: peetu2001

    VastaaPoista
  9. Eli minä äänestän huutomaata

    peetu2001

    VastaaPoista
  10. Huutomaa on parempi. Huutomaassa ei ole turhia sääntöjä(kuten lahjahuudossa) , ei ikärajaa ja muutenkin toimivampi. Myös postikulut ovat paljon edullisempia huutomaassa. Huutomaassa on toimiva ja nopea asiakaspalvelu

    VastaaPoista
  11. Kivasti on vastauksia jo tullut, mutta lisää vaan tulemaan! Muista kertoa tästä myös kavereillesi! Vastauksia lisää vaan niin pääsen nimimerkkejänne ilmoittelemaan eteenpäin! :) Mieluummin lähetän usean kerralla kuin yksitellen!. :)

    VastaaPoista
  12. Huutomaan ulkoasu on tosi yksinkertainen, kiva ja selkeä, huutaminen on helppoa ja mukavaa! Nimimerkki: merike

    VastaaPoista
  13. Oon vasta alkanu huutaa kummastakin. Pakko sanoo et huutomaa on parempi. Pirteämpi ja paremmat mahdollisuudet näin alottelijalle. Eli ääni huutomaa.comille
    T. Rese93

    VastaaPoista
  14. Minulla on enemmän kokemusta huutomaasta. Senttihuutokauppa on yllättänyt itseni positiivisesti. Huutomaan sivuilla on mukava ulkonäkö ja helppo huutaa. Uskon vielä, että kun saadaan palvelin uusittua huutokokemus paranee entisestään. Minun ääneni menee ylivoimaisesti huutomaa.comille!

    VastaaPoista
  15. Lahjahuuto on ehdottomasti parempi, sieltä sentään voittaakin jotain jopa sentillä!!! T.Kylmakalle

    VastaaPoista
  16. Huutomaasta on vasta vähemmän kokemusta mutta kallistuisin lahjahuudon puolelle tässä vaiheessa. Vaikka huutokohteita on rajoitetummin tarjolla niin kohteiden hinnat pysyy pääsääntöisesti maltillisempina. Elikkäs Lahjahuuto!
    T:Tiikerihai

    VastaaPoista
  17. Lahjahuuto. Uuden huutokaupan (huutomaan) kannalta, osa kokeilujaksostani osui valitettavasti viikolle, jolloin palvelin jouduttiin vaihtamaan. Lahjahuudossa huutotarjoukset ovat maltillisempia ja huutoajat nopeutuu hinnan kasvaessa joka nopeuttaa kauppojen päättymistä.
    Turbojuise

    VastaaPoista
  18. Nyt kumpaankin sivustoon kunnolla tutustuneena, täytyy sanoa että ehdottomasti lahjahuuto on parempi. Ensi alkuun hieman sekavahko ulkoasu saattaa hämätä, mutta kun hieman pinnan alle kurkkaa ja sivustolla viettää hieman aikaa, huomaa että täällä sinulla on oikeasti mahdollisuus voittaa jotain ! Tietoja saa sivustosta hienosti, kaikki toimii, huutajiakin on, seka kohteita laidasta laitaan. Tästä minä tykkään ! T: Luckystar

    VastaaPoista
  19. Huutomaa. Lahjahuuto on jotenkin sekava sivusto, huutomaa.com on yksinkertaisemi. T: Taralii

    VastaaPoista

Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua! :)