lauantai 18. huhtikuuta 2015

Huutomaa jatkaa asiakkaiden harhaanjohtamista!

Suosittelen lukemaan edellisen kirjoitukseni koskien Huutomaata TÄSTÄ

***HUOM!***
Suosittelen jokaisen Huutomaan asiakkaan lukevan sivuston käyttöehdot uudestaan, erittäin tarkkaan! He ovat muuttaneet käyttöehtojaan itselleen sopiviksi. Huutomaan käyttöehtojen mukaan he eivät ole vastuussa yhtään mistään ja asiakkailla ei ole juuri mitään oikeuksia! 
***HUOM***


Kiitos tarkkasilmäiselle lukijalle seuraavasta vinkistä!

Yksi Huutomaan toiminnassa mukana oleva henkilö jälleenmyy Huutomaan kautta Forever- tuotteita. Tuotteille luvataan Asiakastyytyväisyystakuu.

"Jos olet tyytymätön ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin – käyttämättömänä tai kokonaan/osittain käytettynä – kuitin kanssa. Rahat maksetaan takaisin kyselemättä."

Huutomaa on myös markkinoinut kyseistä takuuta. MUTTA se ei päde täysin Huutomaassa. Heidän käyttöehdoissa on kohta jossa mainitaan, että asiakas joutuu maksamaan palautuksesta 27€!!!

"Asiakas voi tilata Forever-tuotteita asiakaspalvelusta. Toimituskulut (max. 9.90€) lisätään hintaan. Forever-tuotteiden palautus maksaa asiakkaalle 27€."

Eli en suosittele hankkimaan kyseisiä tuotteita Huutomaasta! Jos olet kiinnostunut kyseisistä tuotteista etsi lähin jälleenmyyjäsi TÄÄLTÄ



2 kommenttia:

  1. Minulla Forever tuote-edustaja asuu lähellä. Ei toimituskuluja eikä palautuksesta muuta kuin kommentti, miksi tuote ei ollut mieleen. Kaksi olen ostanut jo ennen Huutomaa.comin olemassaoloa enkä lisää osta; ylimainostettuja tuotteita. Olen saanut Huutomaa.comista "lahjakortin" 10€ jos ostan 50€:lla. Mikä ihmeen lahjakortti sekin muka on! Oikea lahjakortti ei edellytä lisäostoja että sen saa käyttöön. Kaikkea sitä joutuukin elämässä näkemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts. taisi moni saada silloin noita muka "lahjakortteja" :( Eihän tuo mikään lahjakorttikortti ole, vaan alennuskuponki!

      Ymmärtäisin jos niitä jaettaisiin ihan muuten vaan, mutta ei niitä voi lahjakortteina kaupanpäällisinä mainostaa.

      -HF

      Poista

Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua! :)